Veebipõhised vahendid

http://hki5053.wordpress.com/2014/10/27/tegevused-enne-jargmist-kontaktpaeva-7-11-2014/#comments

http://www.tagxedo.com/artful/be35b758c4564697tiiu

Kui ma enne kursusele õppima asumist toimetsin keskkondades nagu quizlet.com; Moodle; youtube: draive.google; wordle.net sõnapilve keskkond ja võib olla mõnes veel, siis kursusel õppides olen juurde õppinud väga palju uut ja huvitavat enda jaoks ning arvan ka, et õpilaste jaoks.

Kõike üles liugeda oleks isegi raske, aga mõned lemmikud uutes keskkondadest: strawpoll, answersgarden, haiku deck, palet, jne.

Endale olen avastanud slideshare, pbwords, schoology, ja muidugi vana hea quizlet uute võimalustega. Olen jõudnud isegi ühe huvitava papini: socrative.com. Viimasel ajal teengi õpilastele teste kas quizlet’is või siis socrative’s.

Kursusel õppides olen juurde saanud väga palju, aga kõike ei ole veel jõudnud ise läbi proovida. Kõige rohkem tunnen puudust sellest, et üks minu lemmikutes – ScoopIt ajalehe koostamise keskkond – ootab järge. Täiskasvanuõppes oleks see kindlasti mõlemapoolselt kasulik.

Koostasin ka ühe kingakese tagxeda sõnapilve, palju jäi lisamata, aga palju sai ka kirja. See väike kingake on üks kokkuvõte sellest, et esimene kursuse õppeaasta on olnud väga hariv ning nii õpetaja tööd kui ka õpilaste õppimist muutnud huvitavamaks.

2 Comments

Lisa kommentaar